Συχνές Ερωτήσεις

Είμαστε ανοιχτά όλο το χρόνο από τις 8 π.μ. έως το ηλιοβασίλεμα!

Δεν υπάρχει όριο ηλικίας. Είχαμε ανθρώπους από 80 έως και την ηλικία των επτά ετών που έκαναν ελεύθερη πτώση μαζί μας. Αν είστε κάτω των 18 ετών, θα χρειαστείτε έναν γονέα ή κηδεμόνα να υπογράψει το έντυπο συγκατάθεσης για εσάς. Τα μικρά παιδιά αξιολογούνται για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Θα εξαρτηθεί από το αν μπορούν ή όχι, να χωρέσουν σωστά στην εξάρτηση.

Ναί! Μπορούμε να δεχτούμε επιβάτες για ελεύθερη πτώση με εκπαιδευτή έως 115 κιλά. Υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις για τους επιβάτες πάνω από 100 κιλά. Για το άλμα ελεύθερης πτώσης με εκπαιδευτή από τα 8.000 πόδια, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε επιβάτες εως τα 85 κιλά.

Φορέστε άνετα και σχετικά φαρδιά ρούχα για τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες (θα σας δώσουμε μια στολή για πάνω από τα ρούχα σας αν χρειαστεί). Εδώ είναι μερικά παραδείγματα από κατάλληλη ενδυμασία:

 • Jean
 • Σορτς
 • Φόρμα γυμναστικής
 • T shirt
 • Αθλητικά παπούτσια

Η ακόλουθη ενδυμασία δεν συνιστάται:

 • Flips Flοps – σαγιονάρες (ή οποιαδήποτε άλλα παπούτσια που δεν θα προστατεύουν σωστά στα πόδια σας)
 • Παπούτσια με τακούνι
 • Μπότες
 • Παπούτσια θαλάσσης
 • Οποιαδήποτε ρούχα που θα περιορίζουν τις κινήσεις σας
 • Οποιαδήποτε ρούχα που δεν θα είναι άνετα

Κανένα πρόβλημα! Σας δίνουμε ειδικά γυαλιά τα οποία μπορούν να φορεθούν πάνω από τα γυαλιά και τους φακούς επαφής σας.
Είναι μια καλή ιδέα να φάτε ένα ελαφρύ γεύμα ή σνακ πριν κατευθυνθείτε προς την ζώνη-αεροδρόμιο.
Ναι, πειράζει. Δεν επιτρέπεται να κάνεις ελεύθερη πτώση υπό την επήρεια ναρκωτικών ή / και αλκοόλ.
Η όλη διαδικασία διαρκεί έως και 3 ώρες από τη στιγμή που θα φτάσετε στη ζώνη-αεροδρόμιο μας, μέχρι να ολοκληρώσετε με την ελεύθερη πτώση σας. Ο χρόνος της κράτησης σας είναι και ο χρόνος αφίξης σας στη ζώνη- αεροδρόμιο άλλα όχι ο χρόνος που θα επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο. Στοχεύουμε πάντα να έχουμε τους πελάτες μας το συντομότερο δυνατόν μέσα στο αεροπλάνο! Μη διστάσετε να περάσετε τη μέρα σας μαζί μας! Προσφέρουμε δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Internet για την εξυπηρέτησή σας σε όλους τους χώρους των εγκαταστασεών μας! Στις εγκαταστάσεις μας θα βρέιτε επίσης και παιδότοπο, καφετέρια- snack bar καθώς και κατάστημα εξοπλισμού και ένδυσης.
Μπορείτε να έρθετε μέσα σε έξι μήνες από την ημερομηνία της αρχικής σας κράτησης για να κάνετε την ελεύθερη πτώση σας.
Απολύτως! Έχουμε άνετους χώρους με θέα στον χώρο προσγείωσης!
Δεχόμαστε μετρητά και τις περισσότερες πιστωτικές κάρτες.
Ναί! Οι επαγγελματίες συνεργάτες μας, θα ετοιμάσουν για εσάς δύο βίντεο. Το ένα βιντεάκι θα είναι διάρκειας ενός λεπτού με μουσική επένδυση και θα περιλαμβάνει τις καλύτερες στιγμές από την εμπειρία σας. Και το δεύτερο βιντεάκι θα είναι διάρκειας 5- 6 λεπτών με μουσική επένδυση και μονταρισμένα πλάνα από όλη τη διαδικασία της εμπειρίας σας. Από την προετοιμασία από τον εκπαιδευτή σας στο έδαφος, την επιβίβασή σας στο αεροπλάνο, την απογείωσή του, την πτήση με το αεροπλάνο μέχρι τα 14.000 πόδια, την ελεύθερη σας πτώση, την πτήση με το αλεξίπτωτο καθώς και την ομάλη σας προσγείωση στο γρασίδι της ειδικά διαμορφωμένης ζώνης προσγείωσης! Επίσης θα πάρετε το ελάχιστο 50-100 ψηφιακές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης από όλη την αξέχαστη εμπειρία σας, για να αποδείξετε στους φίλους σας ότι το κάνατε πραγματικά! Έχετε τη δυνατότητα να πάρετε το βίντεο / φωτογραφίες σας σε ένα Skydive Athens Flash drive / USB μόνο με 8 ευρώ, αμέσως μετά το άλμα σας!
Δεν είναι απαραίτητο, όμως το συνιστούμε ανεπιφύλακτα! Για να κάνετε την κράτηση σας, ακολουθήστε τον σύνδεσμο, καλέστε μας στο +30 697 0300 222 ή στείλτε μας ένα e-mail στη διεύθυνση: info@skydive-athens.gr. Διαφορετικά μπορείτε να αγοράσετε το φωτογραφικό υλικό όταν κάνετε check in στο χώρο μας πριν την ελεύθερη πτώση σας.
Αυτό δεν είναι εφικτό γιατί ο videographer σας θα συλλάβει την ίδια στιγμή και τα δύο! Θα απολαύσετε και τα δύο, σας το υποσχόμαστε!
Αυτό δεν είναι εφικτό για το λόγο ότι κάθε επιβάτης έχει τον δικό του εκπαιδευτή και τον δικό του cameraman ο οποίος μπορεί να κινηματογραφήσει μόνο ένα ζεύγος tandem (τον εκπαιδευτή και τον επιβάτη του) σε ελεύθερη πτώση. Θα είστε μαζί σε όλη την διαδικασία αλλά θα φύγετε από το αεροπλάνο με μία διαφορά 10 δευτερολέπτων! Ο cameraman μπορεί όμως να πάρει κάποια πλάνα και φωτογραφίες και των δυο σας στο έδαφος καθώς και στο αεροπλάνο!
Για λόγους ασφαλείας, δεν επιτρέπεται να πάρετε κάποιο προσωπικό σας αντικείμενο κατά τη διάρκεια της πτήσης και της ελεύθερης πτωσης. Μόνο ο εκπαιδευτής σας ή ο εμπείρος cameraman, έχει αύτη την δυνατότητα για το λόγο ότι διαθέτουν την απαραίτητη άδεια.
Ναί! Στο δεύτερο άλμα σας, θα μάθετε πολλά περισσότερα για την ελεύθερη πτώση σχετικά με τις τεχνικές πετάγματος του σωματού σας καθώς και του αλεξιπτώτου.
Εξαιρετικά! Μπορείτε να πάρετε μέρος στο Πρόγραμμα Εκπαιδευσής μας, απολαμβάνοντας έτσι την εκμάθηση της ελεύθερης πτώσης με τον πιο σύγχρονο, γρηγορό και ασφαλή τρόπο που λέγεται AFF (Accelerated Free Fall).

Υπάρχει δυνατότητα μεταφόρας από μισθωμένο όχημα το οποίο θα σας παραλάβει από τον χώρο σας, θα σας μεταφέρει στο Skydive Athens, θα σας περιμένει μέχρι να τελιώσετε με την όλη διαδικασία και θα σας επιστρέψει. Mπορείτε εύκολα και γρήγορα να φτάσετε και με το λεωφορείο-ΚΤΕΛ (κάνει μόνο μια ώρα και 15 λεπτά από την Αθήνα) ή με το αυτοκίνητό σας.

ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΣΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Για να το κανονίσουμε επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 697 0300 222 ή στείλτε μας email στο info@skydive-athens.gr

ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ-ΚΤΕΛ: Από την Αθήνα (ΚΤΕΛ Λιοσίων) Προς: Το Κάστρο Βοιωτίας (είναι ένα μικρό χωριό που βρίσκεται 3 χιλιόμετρα μακριά από την ζώνη-αεροδρόμιό μας)Κατά την αφιξή σας στη Στάση: ΚΑΣΤΡΟ-ΒΟΙΩΤΙΑΣ, θα πρέπει να περάσετε από την γέφυρα, στο ρεύμα προς ΑΘΗΝΑ. Θα δείτε την καφετέρια «Explore» και από εκεί μπορείτε να πάρετε ένα ταξί για να σας φέρει στην ζώνη-αεροδρόμιο μας. Για ότι χρειαστείτε, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 697 0300 222.

Ο αριθμός τηλεφώνου του σταθμού των λεωφορείων-ΚΤΕΛ στην Αθήνα: +30 210 8317186

ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: Ακολουθείτε την παρακάτω διαδρομή προς το Κάστρο Βοιωτίας. Είναι ένα μικρό χωριό από την Εθνική Οδό που συνδέει την Αθήνα με τη Θεσσαλονίκη. Ακολουθείτε την Εθνική Οδό Αθηνων-Λαμίας και βγαίνετε στην Έξοδο για Κάστρο-Λιβαδειά- Ορχομενός. Περνώντας την αερογέφυρα και με κατεύθυνση προς Λιβαδειά, βρίσκετε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στο αριστερό σας χέρι. Μετά από περίπου 3 χιλιόμετρα, θα δείτε μια κίτρινη πινακίδα μας Skydive Αthens στα αριστερά σας! Από εκεί και πέρα ακολουθείτε τις πινακίδες μας Skydive Athens!

Αν περάσουν οι έξι μήνες προθεσμίας και δεν έχετε έρθει, τότε υπάρχει η επιβάρυνση των 60€ για να παρατείνετε το χρόνο της κρατησής σας για επιπλέον 6 μήνες.
Παρακαλώ καλέστε μας στο +30 697 0300 222 για ότι χρειαστείτε!